Van toen naar nu
In 1992 werd door een aantal enthousiaste zangers uit Arnhem en omgeving het Arnhems homomannenkoor Het Herenakkoord opgericht. Het koor is ontstaan uit de behoefte om samen met andere homomannen te zingen.
Naast het plezier in zingen zijn gezelligheid en het gevoel van verbondenheid belangrijke motieven om lid van het koor te zijn.
Op dit moment telt het koor 26 leden uit de hele regio. Wij repeteren op maandagavond in Huis van Puck in Arnhem.
Wil je informatie over het lidmaatschap of wil je misschien een keer vrijblijvend een repetitie bijwonen? Neem dan contact met ons op. De gegevens staan hier.

Optredens
We vinden het heel belangrijk om regelmatig op te treden. Hoogtepunten waren de optredens in binnen- en buitenland tijdens grote en kleinere festivals. Met evenveel plezier treden we echter op in kleinere lokaliteiten dichterbij huis.
Wil je het koor misschien uitnodigen voor een optreden? De contactgegevens staan hier. Eerst eens kijken hoe zo’n optreden eruit ziet? Klik hier.

 

Repertoire
Het repertoire van Het Herenakkoord is heel gevarieerd: van Ruth Jacott tot Wolfgang Amadeus Mozart. Meestal zijn het bestaande nummers die soms een aangepast arrangement krijgen of van een andere tekst worden voorzien. Uiteraard horen daar ook teksten bij die de herenliefde bezingen, al dan niet met een kwinkslag. De liedjes worden zo veel mogelijk vierstemmig gezongen

Donateurs
Het Herenakkoord kent ook donateurs. Wil je ons ook steunen? Lees verder.


Dirigent
Christel Gelderman is sinds oktober 2014 onze enthousias-merende en inspirerende dirigent. Lees verder.

 

Roze Herfst: 23-11-2019